Biografija

Prica o Aureus bendu počela je jos juna 2000. godine. Nastao je kao troclani sastav, da bi godinu dana kasnije bila realizovana ideja o velikom bendu kakav je i dan danas. Kroz Aureus je prošlo dosta dobrih i poznatih muzičara, koji su svojim muziciranjem konstantno unapređivali sve segmente u domenu zajednickog rada.

Bend aktivno nastupa na mnogobrojnim partijima različitog tipa. Pored klubskih svirki, svadbi, matura, rođendana, tu su i gostovanja u mnogim televizijskim emisijama kao prateći bend poznatim estradnim ličnostima. Godine 2007. dolazi do saradnje sa Gocom Tržan, da bi nakon toga postali njen prateći bend i 2009. odsvirali njen solisticki koncert u Sava Centru. Paralelno sa tim se putuje po zemlji i inostranstvu, gde je odsvirano dosta koncerata, kompanijskih proslava, privatnih žurki, svadbi i venčanja.

Članovi Benda

Ivan
Muški Vokal
Milica
Ženski Vokal
Darko
Klavijatura
Dragan
Bubanj
Goran
Bas Gitara
Dragan
Gitara

Osnovni cilj Aureus benda je da se tokom svirke publici priušti što prijatnija atmosfera, kao i velika količina energije. Najviše pažnje poklanja ORIGINALNOJ interpretaciji i aranžmanima koji ih oslikavaju kao profesionalce kojima je dobra svirka i reakcija publike sve.

REPERTOAR benda je raznovrstan, od popularnih, svima poznatih stranih kompozicija, preko zabavne domaće, do narodne i starogradske muzike, uvek će se naći pesma za svačiji ukus. Energično izvođenje, uz kvalitetno ozvučenje, dopunjeno vizuelnim efektima, ključ je za dobru atmosferu na Vašim proslavama.

U zavisnosti od same prilike, ambijenta i raspoloženja publike pred kojom nastupamo, pažljivo smo odabrali repertoar različitih muzičkih žanrova i izvođača:

STRANI POP-ROCK, DISCO: Adele, L. Kravitz, Simply Red, Sade, Jamiroquai, Sting, Rihanna, Jennifer Lopez, Maroon 5, Amy Winehouse, David Guetta, Vaya Con Dios, Michael Jackson, Tina Turner, Savage Garden…

DOMAĆI POP-ROCK: Piloti, Sergej Ćetković, Vlado Georgiev, Oliver Dragojević, YU grupa, Zdravko Čolić, Dino Dvornik, Parni valjak, EKV, Partibrejkersi, Nina Badrić, Aleksandra Radović, Zana, Negativ, Goca Tržan, Tap 011...

NARODNA, STAROGRADSKA: Miroslav Ilić,Toma Zdravković,Tozovac, Haris Džinović, Željko Samardžić, Zvonko Bogdan, Ana Bekuta, Lepa Brena, Gordana Stojičević, Silvana Armenulić, Dragana Mirković, Vesna Zmijanac…