Blog

  Vencanje, Compass Club River

  Venčanje na brodu, prava romantična atmosfera kao iz filma. Maja i Paskal su bili prezadovoljni zurkom, a drago nam je što nisu izostala ni odusevljenja 20ak gostiju iz Švajcarske na nase inostrane hitove. 🙂

  CasaBianca Beograd

  Ovaj put cemo vas samo na kratko prepustiti delicu atmosfere sa jednog vencanja u Beogradu na splavu CasaBianca, Dzej i -Zrno mudrosti- u nasoj izvedbi..  Uzivajte !!

  3. Septembar 2017.

  Vencanje u Resetu

  Nama, kao bendu, je posebno zadovoljstvo da sviramo na jednom ovakvom mestu.  Divna basta, bazen, švedski sto, organizacija na visokom nivou,z​aista cela atmosfera na vencanju bila je kao iz bajke, nesvakidasnja.

  Kao u dosta mesta gde nastupamo tako i u Resetu imamo mogucnost da postavimo binu i u basti koja ima najlepsi pogled na Novi Sad i tu uz laganu stranu muziku odsviramo docek nasih gostiju.

  2. Septembar 2017.

  NIVTEC

  Vec neko vreme smo vlasnici platforme koja ima vise namena,od toga da se koristi samo za bubanj ili neke od instrumenata do toga da bude nastavak vec postojecih bina koje poseduju neki hoteli i restorani gde nastupamo.U pitanju je nemacki brend NIVTEC i to su platforme koje se koriste na svim velikim koncertima i manifestacijama.Vise o tome na ovom linku.

  27. Avgust 2017.

  Venčanje

  Ako zelite da se neko pobrine do detalja za vase vencanje onda je definitivno Atlantis Event Center odlican izbor za najbitniji dan u vasem zivotu. A ako se pitate kakav je bio provod na vencanju Milice i Dalibora Abadzije, malo je reci savrsen. Nije tesko kad imate domacine poput njih. 🙂

  12. Avgust 2017.

  Venčanje, Vila Grande, Bačka Palanka

  Ako želite malo da pobegnete iz grada i budete u idiličnoj atmosferi onda treba da svratite na ovo mesto​ a to je ​Vila Grande, Bačka Palanka. Bilo je pravo uživanje svirati u ovoj bašti gde smo gostima priredili nezaboravnu zabavu​ samo da jos tog dana nije bila temperatura od neverovatnih 42c​.

  5. Avgust 2017.

  Despotovac, proslava 18.rodjendan

  E ovo je bio jedan super rodjus, a Dunja Vujadinovic, inače i finalistkinja jednog muzičkog takmicenja, bila je sa nama to veče da zajedno napravimo zurku. Zahvaljujuci oviim klincima i mi smo evocirali uspomene sa naših osamnaestih rodjendana.

  3. Avgust 2017.

  Svadba, Vidikovac

  Na obroncima Fruške gore udobno je smešten restoran kompleks Vidikovac. Mesto koje odiše toplinom sa divnim pogledom na Dunav i Novi Sad. Svaki put kad ovde sviramo osećamo se kao kod kuće, pa nije ni čudo što se često vraćamo ovom mestu.

  31. Jul 2017.

  Svadba

  Internacionalna svadba Ines Balint & Balasa Gabor 🙂

  Imali smo priliku da se opet druzimo sa osobljem Vinarije Zvonko Bogdan u Subotici na samom severu Backe.Vrhunska hrana i razne vrste vina su samo deo ove carolije..

  08. Jul 2017.

  Venčanje

  Dosli da sviramo svadbicu ali kada smo videli tobogane…

  02. Jul 2017.

  Žurka

  Odlicna zurka, energija, prostor :)…Vencanje Jelene i Marka !

  01. Jul 2017.

  Venčanje

  Venčanje u restoranu Vidikovac u Ledincima,zadovoljstvo videti i nase stare mladence ali ovog puta kao gosti 🙂

  24. Jun 2017.

  ABSOLUT

  Novo mesto u Novom Sadu,terasa “ABSOLUT”.
  Za sve vrste proslava,odlican prostor !!

  03. Jun 2017.

  Venčanje

  Bili smo deo jos jednog grckog vencanja u prelepoj Vili “Jelena” u Beogradu.

  23. April 2017.

  Venčanje

  Venčanje naseg druga gitariste Dejana i Mine, Restoran Vidikovac-Ledinci.

  21. Maj 2017.

  Venčanje

  Mesto: AkaciaOpenConcept-Beograd, Milkica i Boban

  30. April 2017.