Aureus

Naša priča

Priča o Aureus bendu počela je jos juna 2000. godine. Nastao je kao tročlani sastav, da bi godinu dana kasnije bila realizovana ideja o velikom bendu kakav je i dan danas. Kroz Aureus je prošlo dosta dobrih i poznatih muzičara, koji su svojim muziciranjem konstantno unapređivali sve segmente u domenu zajednickog rada.
Bend aktivno nastupa na mnogobrojnim partijima različitog tipa. Pored klubskih svirki, svadbi, matura, rođendana, tu su i gostovanja u mnogim televizijskim emisijama kao prateći bend poznatim estradnim ličnostima. Godine 2007. dolazi do saradnje sa Gocom Tržan, da bi nakon toga postali njen prateći bend i 2009. odsvirali njen solisticki koncert u Sava Centru. Paralelno sa tim se putuje po zemlji i inostranstvu, gde je odsvirano dosta koncerata, kompanijskih proslava, privatnih žurki, svadbi i venčanja.

Aureus

Članovi benda

Aureus

Repertoar

Aureus je bend sa tradicijom od preko 19 godina koji će energičnom svirkom, kvalitetnim tonom, modernim scenskim i vizuelnim nastupom kao i dobro odabranim repertoarom Vašu svadbu, venčanje, žurku, rodjendan, maturu ili bilo koju drugu zabavu učiniti nezaboravnom. Osnovni cilj Aureus benda je da se tokom svirke publici priušti što prijatnija atmosfera, kao i velika količina energije. Najviše pažnje poklanja ORIGINALNOJ interpretaciji i aranžmanima koji ih oslikavaju kao profesionalce kojima je dobra svirka i reakcija publike sve.